top of page

Shipping & Returns

Shipping Policy

Onder normale omstandigheden, ontvang je jouw bestelling via PostNL binnen 2-3 werkdagen thuis. Via de e-mail ontvang je vanuit ons een trackingnummer waarmee je zelf via de PostNL website je bestelling kan volgen. (www.postnl.nl)
 

Wil je het pakket ophalen in de winkel? Dan staat dit pakket binnen 1-2 werkdagen voor je klaar. Je ontvangt een e-mail met informatie over wanneer deze precies voor je klaarstaat. Mits je een op maat gemaakt product hebt besteld, dan wordt de afhaaldatum in overleg met de klant afgesproken. 

Return & Exchange Policy

Bestellingen geplaatst via de webshop (www.delangetafel.com) kunnen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Mail binnen 14 dagen na ontvangst naar info@delangetafel.com of bel naar +31(0) 621465403 om ons te laten weten dat je een retourzending wil doen. Wij sturen je dan een formulier ontbinding en herroeping toe. Deze dien je ingevuld mee te sturen met de retourzending. 
 

Producten terugsturen of brengen. Hier zijn verschillende methodes voor:
 

 • In de winkel (gratis)
  Openingstijden:
  dinsdag t/m vrijdag 10:00u tot 17:30u
  zaterdag 10:00u tot 17:00u
   

 • Per pakket-/brievenbus- post (voor rekening van klant)


 • Retourzendingen kunnen naar het volgende adres verzonden worden:
  Markt 14, 6591 BZ, Gennep (LB)
  - Pakketdienst naar eigen keus
  - Inclusief formulier ontbinding en herroeping
   

De Lange Tafel zal dan binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product het aankoopbedrag retourneren mits het betreffende product onbeschadigd is of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt is en voorzien is van de originele verpakking en (info)kaartjes. Als het pakket niet aankomt of de inhoud beschadigd is, is dit voor je eigen rekening. Dit geldt zowel voor beschadigingen aan het product als de productverpakking waardoor deze voor ons niet meer verkoopbaar is of in der mate zorgen voor een waardevermindering. Verzendkosten worden pas terugbetaald als je een gehele bestelling retourneert. 

 

Mocht je een bestelling hebben geplaatst van boven de €50,- aan producten dan ontvang je gratis verzending binnen NL. Let hierbij op dat bij retourneringen waarbij het eindtotaal onder de €50,- komt wij genoodzaakt zijn de verzendkosten alsnog te verrekenen. 

Voorbeeld: Je koopt voor €50,- en retourneert voor €20,- aan producten. Jouw eindtotaal komt dan uit op €30,- waardoor het recht op gratis verzending vervalt. Deze kosten verrekenen we met de teruggave van de producten die jij hebt geretourneerd. 


De Lange Tafel is pas verantwoordelijk voor het pakket wanneer deze in ontvangst is genomen op de Markt 14 te Gennep, het is voor de klant eigen verantwoordelijkheid dat de retourzending met Track & Trace verzonden wordt. 

bottom of page