OPEN di/vrij 10.00 -17.30u za 10.00 - 17.00u        |  Niersstraat 1A, 6591CB Gennep 

--
Naaimachine

NAAICURSUS

werk bij ons aan tafel

NAAICURSUS BASIS TECHNIEKEN

Wil je graag gaan naaien, maar weet je niet hoe je moet beginnen?

In deze naaicursus leer je wat je in huis moet hebben om te kunnen beginnen met naaien en hoe een naaimachine werkt.


De eerste les beginnen we met algemene informatie en beginners- taken als; hoe rijg ik mijn machine in?! Welke naden bestaan er allemaal en hoe leg je eigenlijk een stof goed neer om te de patronen goed te kunnen knippen? Juist als je nog helemaal geen ervaring hebt is deze creatieve basis naaicursus goed te volgen. Per les gaan we een stapje verder tot je alle basis kneepjes in de hand hebt. 

Aan het eind van de 8 naailessen heb je meerdere textielproducten gemaakt en kan je kiezen of je het leuk vindt om de reguliere 18+ naailessen te gaan volgen. Voor iedere cursist is een naaimachine beschikbaar (in overleg). Je mag ook zelf een eigen naaimachine meenemen! Hier ga je ten slotte ook je thuiswerk op maken.

  • Kosten € 159,- voor 8 opeenvolgende lessen.

  • Deze cursus wordt gegeven op de zaterdagochtend van 10:00u tot 12:00u.

  • De lessen zijn eenmaal per week m.u.v. de schoolvakanties.

  • Lesduur is 2 uur.

  • Maximale groepsgrootte is 6 personen

 

De stof, gereedschappen en de lesreader voor deze cursus zijn bij ons aanwezig en zijn voor les 1 t/m les 6 inbegrepen bij de cursus. In les 7en 8 ga je aan de slag met een eigen project en dien je zelf de stof aan te schaffen die je daarvoor wilt gebruiken. Je kunt de patronen en ideeën voor dit project zelf voorbereiden of bij ons uit de boeken halen!

Patronen voor kleding projecten zijn in kleine hoeveelheden bij De Lange Tafel aanwezig en mag je gebruik van maken. (o.a. Fibre Mood, La Maison Victor, Knipmode, etc.) Daarnaast denken we natuurlijk graag mee met andere projecten!

 

>> In deze les is het helaas niet mogelijk om in te stromen. 

In het najaar van 2022 zal er, bij genoeg animo, een nieuwe groep starten. Wil je daar graag bij aansluiten of wil je meer informatie? Schrijf je hieronder in of neem contact met ons op via de mail of telefoon.

SCHRIJF JE HIER IN!

arrow&v

Bedankt voor de inzending! Je ontvangt binnen 48u een mail met meer info.

  • facebook
  • instagram
  • Black Pinterest Icon

Markt 14, 6591 BZ Gennep

© 2020 by DE LANGE TAFEL