Allround Stagiair // De Lange Tafel

De Lange Tafel is een creatieve studio met eigen atelier en winkel in Noord Limburg. Opgezet door twee zussen. DLT verkoopt bekende merken maar werkt ook samen met kleine zelfstandige ontwerpers. Naast de winkel heeft DLT een eigen atelier waar we naast ons eigen merk ontwerpen en ontwikkelen ook projecten op aanvraag en productie opdrachten voor andere merken uitvoeren. Naast de winkel en het atelier zijn we een online brand aan het opzetten waarmee we in de toekomst nog meer aan gaan bieden. Er valt in dit opstartende bedrijf dus genoeg te zien en te leren!

De Lange Tafel vindt het erg belangrijk iedereen die onderdeel is van De Lange Tafel zich ook echt onderdeel te laten voelen. We gaan er met z'n allen voor en zorgen samen voor mooie producten!

Als stagiair bij De Lange Tafel heb je verschillende werkzaamheden.

Deze zullen o.a. bestaan uit:

- Atelierwerkzaamheden en winkelwerkzaamheden

- Mee werken aan productie- opdrachten en projecten op maat

- Meekijken/denken met de ontwerper

- Social Media en webshop

- Administratie

- P.R.

Wat verwachten wij van jou?

- enthousiast en gezellig!

- gemiddeld werk en denk-niveau

- technisch inzicht is heel fijn!

- creatief

- doorzettingsvermogen

- dynamisch

- teamgericht

Naaiervaring en/of kennis van photoshop/illustrator zou fijn zijn!

Studeer jij mode/maatkleding, richting retail of iets anders wat hier wellicht op aansluit? Solliciteer dan als jij denkt dat dit bij jou past, wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Stuur bij interesse of vragen een email naar info@delangetafel.com t.a.v. Dafne Noij of neem telefonisch contact met ons op.