top of page
Snijden van stof

Textiel Atelier DLT

De Lange Tafel is een creatieve studio en atelier in Noord Limburg. In de studio kan je terecht voor textielprojecten, advies en maatwerk. Ook kan men in oplages textielproducten laten produceren. Sampling is mogelijk. Daarnaast kunnen creatieve professionals en hobbyisten workshops en cursussen volgen. 

Productie

​Bij ons kan je terecht voor producties in oplagen. We zijn flexibel en betrouwbaar met korte productie tijden. De kwaliteit is hoog en de communicatielijnen zijn kort. 

Ben jij ontwerper of hebt/wil je een eigen label met een textielproduct opzetten en je wil dit graag laten produceren? Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen. Een sample of in oplage. Op basis van de door jou aangeleverde patronen en materialen, gaan we aan de slag. Patronen ontwikkelen doen wij meestal niet, in overleg komen we hier vaak wel uit. Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek (online of fysiek) waarin we onderzoeken of hetgeen wat wij kunnen bieden aansluit bij wat je zoekt. Naar aanleiding van dat gesprek kunnen we een inschatting maken van de tijdsinvestering en de bijbehorende kosten in een offerte overleggen.

Project op maat
 

Bij De Lange Tafel kan je ook terecht voor verschillende projecten op maat;

  • Tuinkussens op maat voor bijvoorbeeld de loungebank of enkel nieuwe hoezen.

  • Kunst op maat in een lijst; met vooraf een digitaal concept

  • Tafellinnen op maat

  • Wanddoek op maat; met vooraf een digitaal concept

  • Tekening op maat; gezinsportret, woning, gebouw, enz.

Heb jij een ander textiel gericht project en heb je daar vragen over? Neem contact met ons op!

Kijk hieronder aan de pagina welke projecten je zoal voor waren!

Workshops en cursussen
 

Wil je graag leren naaien, maar weet je niet hoe je moet beginnen?

De Lange Tafel ontwikkeld naailessen en cursussen speciaal voor zowel beginners als gevorderden voor volwassenen. 

In de 'naaicursus basis' leer je de basistechnieken die je nodig hebt om een start te maken met naaien, welke technieken je nodig hebt om te beginnen met naaien en hoe een naaimachine werkt! Ben je al wat meer met de naaimachine bekend dan is de 'naailes' een betere optie. Hier start je een eigen project wat jij graag zou willen maken/ontwerpen met ondersteuning van de studio medewerkers van De Lange Tafel. 

Ook is het mogelijk leuke, creatieve workshops in groepen of via een individuele inschrijving te volgen in combinatie met een lekker hapje en drankje!

Zoeken
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
bottom of page