top of page
TW de lange tafel-11.jpg

About Us

Blij zijn we met alles wat op ons pad komt en alle leuke,

lieve en enthousiaste reacties van iedereen

De Lange Tafel gelegen aan de Markt in Gennep is vanaf 2020 een creatieve broedplaats met een winkel en atelier. Het concept is opgezet door de tweelingzussen Nikki en Dafne Noij.

In de winkel en op de webshop verkopen zij hun eigen label waaronder tafellinnen, woonaccessoires en werk voor aan de muur! Veel producten in de winkel hebben ook een link naar de regio, zoals fotolijsten en stadskaarten in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast verkoopt De Lange Tafel andere merken en werken zij samen met andere creatieve studios en ateliers die een plek krijgen in de winkel.

Ook verkopen zij textiel- producten op maat, deze maken zij in het ruime atelier naast de winkel gelegen aan de Niersstraat.
Zoals het maken van nieuwe loungebank kussens voor buiten en binnen, tafellinnen op maat of andere textiel projecten in opdracht.
Daarnaast organiseert De Lange Tafel workshops, naailes en naai- cursussen. Verder is De Lange Tafel druk met productie opdrachten voor andere merken, zij ontwerpen, De Lange Tafel werkt het uit!

Laat je inspireren en verwonderen

bij ons aan tafel, wees welkom!

82C42199-1561-4F38-A306-AB0C56B3B36E.JPG

Ontmoet ons team

Dafne_Noij.jpeg

Dafne

  • Grey LinkedIn Icon

Zakelijk en logistiek brein en coupeuse!

Nikki_Noij.jpeg

Nikki

  • Grey LinkedIn Icon

Creatief brein en coupeuse!

951272a7-197e-4f72-94a7-7091c59bafa1.jpeg

Birgit

  • Grey LinkedIn Icon

Alleskunner en naaister!

zwart en wit

Wendy

  • Grey LinkedIn Icon

Allround stagiaire!

bottom of page